ÚvodKultúraCIBULA FEST EŠTE PRITVRDZUJE: NADUPANÝ PROGRAM DOPLNÍ AJ KABÁT, TUBLATANKA A MIRAI

CIBULA FEST EŠTE PRITVRDZUJE: NADUPANÝ PROGRAM DOPLNÍ AJ KABÁT, TUBLATANKA A MIRAI

CIBULA FEST prekvapil ohlásením plnohodnotného programu. Predstavia sa na ňom zo slovenskej a českej hudobnej scény kapely ako Pavol Habera a TEAM, No Name, Horkýže Slíže, Tomáš Klus, Traktor, Harlej, Gladiator, Peter Nagy a Indigo, Kali a Peter Pann, Sima, Majself či Heľenine. Po desiatich rokoch sa vracia Kabát, ktorý sem v minulosti prilákal viac ako 13-tisíc návštevníkov.

Počas prvého dňa festivalu sa môžu návštevníci tešiť na kapelu Mirai, ktorá mala premiéru minulý rok a patrí do TOP 5 najobľúbenejších kapiel. Je len málo slovenských a českých interpretov z vrcholov domácich scén, ktoré sa ešte na CIBULA FESTe nepredstavili. Jedným z nich je aj skupina Tublatanka, ktorá sa predstaví v sobotu. Legendárna kapela s frontmanom Maťom Ďurindom len pred pár dňami vydala nový album s názvom Uprostred chaosu a na festivale zahrá aj niektoré pesničky, ktoré sa na ňom nachádzajú.

„Ročník 2023 bude pre všetkých naozaj výnimočný. Organizačný tím urobil všetko pre to, aby bol festival nezabudnuteľným a myslím si už teraz, že bude. Také hviezdy z oboch domácich scén pravdepodobne ešte nikdy na jednom festivale nevystúpili. Zrejme si tým šijeme bič sami na seba, lebo prekonať takýto program bude v ďalších ročníkoch veľmi náročné. Ale my máme výzvy radi,“ povedal hlavný organizátor CIBULA FESTu Vladimír Chrenka.

ZDROJ: https://www.cas.sk/clanok/2777081/cibula-fest-este-pritvrdzuje-nadupany-program-doplni-aj-kabat-tublatanka-a-mirai/

TS, lea

Zdieľam

Komentáre 0

Ľutujeme, formulár komentárov je momentálne zatvorený.